Beeld en Geluid Den Haag

Succesvolle meetings en impactvolle (online) events in het bruisende hart van Den Haag boek je bij Beeld en Geluid Den Haag. Bij Beeld en Geluid Den Haag brengen we mensen in levenden lijve samen om te onderzoeken en te bespreken hoe wij allemaal in media leven. We zijn een museum met omvangrijke (digitale) collecties. Zet...

Succesvolle meetings en impactvolle (online) events in het bruisende hart van Den Haag boek je bij Beeld en Geluid Den Haag.

Bij Beeld en Geluid Den Haag brengen we mensen in levenden lijve samen om te onderzoeken en te bespreken hoe wij allemaal in media leven. We zijn een museum met omvangrijke (digitale) collecties. Zet de grootste (digitale) mediacollectie van Beeld en Geluid in om jouw event te verrijken.

Méér dan een ruimte

Organiseer je een congres, webinar, receptie, vergadering of (pers)conferentie? Of wil je een spectaculaire productlancering of een onvergetelijke zakelijke hybride bijeenkomst? Vertel ons je wensen en wij doen een voorstel dat past bij de groep collega’s of relaties waarvoor jij een bijzondere meeting of event organiseert.

We hebben alle elementen in huis voor meer focus, inspiratie en plezier tijdens de bijeenkomst. Gebruik de grootste (digitale) mediacollectie van Europa om jouw event te verrijken met film. Boost de meeting door kleurenlampen in te zetten. Of zet een inspirerende workshop in om de meeting kracht bij te zetten. Door deze tools wordt de communicatie verbeterd en het succes van de bijeenkomst vergroot.

Hybride en Online events

Onze locatie is perfect voor een hybride event: een combinatie van events met publiek in de zaal en publiek op afstand. We nemen op en zenden online uit met webcasting en live streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot. Daarnaast werken we graag met twee online streamingplatforms. Ideaal voor webcast en livestreams. Laat de locatie, kennis en techniek maar aan ons over.

Ruimtes

We hebben één van de grootste newsrooms van Europa, twee grote karakteristieke eventzalen en 5 luxe vergaderzalen. Zijn de lampen in de zalen je al opgevallen? Deze zijn in iedere zaal geïnspireerd op telefoons. 13 inspirerende ruimtes, voor 6 tot 350 personen, waaronder de monumentale Theosofentempel. Voor recepties of diners creëren we in een handomdraai ruimte voor groepen tot wel 600 personen.

Catering

Bij Beeld en Geluid Den Haag eet je Dutch Cuisine; een eetcultuur met ingrediënten uit eigen streek. Duurzaam, lekker en gezond eten wat goed is voor onze economie én onze planeet. De presentatie is modern en steeds verrassend.

Contact

Bij Beeld en Geluid Den Haag bieden we professionele ondersteuning in concept, creativiteit en organisatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Eventzaal

Newsroom

Lounge

Hart

Club

Boardroom

Lab

Grote vergaderzalen

Kleine vergaderzalen