Louwman Museum

Stap met uw evenement in de geschiedenis van de vooruitgang Omringd door inspiratie Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. Stap in de geschiedenis van innovatie De unieke...

Stap met uw evenement in de geschiedenis van de vooruitgang

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

Stap in de geschiedenis van innovatie

De unieke collectie van bijzondere automobielen en memorabilia geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling van de mobiliteit, maar ook van de technische innovaties, vormgeving, toenemende welvaart. Van de eerste, meer dan een eeuw oude, elektrische auto tot de meest oogverblindende ontwerpen uit de 20ste eeuw.

Stap in de geschiedenis van design

Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum nog veel meer. Ook de bijzondere collecties autogerelateerde kunst, miniaturen, affiches, trofeeën en zelfs vliegtuigen nodigen uit tot een bezoek.

Stap met uw evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden. Het tuinlandschap, ontworpen door Lodewijk Baljon, zorgt ten slotte voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Stap met uw evenement in ruimtes voor ambities van elk formaat

Verras en inspireer uw gasten tijdens uw vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor uw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een presentatie in het indrukwekkende theater, een bijeenkomst in een van de karakteristieke vergaderzalen of een ontvangst waarvoor het museum exclusief toegankelijk is voor uw gasten.

Veilig en verantwoorde oplossing 

We bieden in het Louwman Museum diverse oplossingen om veilig en verantwoord een bijeenkomst te organiseren. Het museum en de ruimtes voor bijeenkomsten zijn zo ingericht dat er volledig voldaan wordt aan de RIVM-maatregelen.

Referenties 

Veel opdrachtgevers gingen u al voor. Sinds de opening van het Louwman Museum in 2010 faciliteren we jaarlijks 300 bijeenkomsten met een gemiddelde waardering van een 9,4.

Maak een proefrit

We nodigen u uit om zelf een kijkje te komen nemen in ons bijzondere museum. Bel of mail ons voor een afspraak. Heeft u hulp nodig bij de creatieve invulling van uw evenement? Ook daar helpen we u graag mee! Het is tevens mogelijk om een virtuele rondleiding te doen. Onze event managers staan klaar om u online rond te leiden door het museum.

Algemene gegevens

Aantal ruimtes 9 l max aantal personen 1000 l grootste plenaire zaal 335 l wifi ja l parkeerplaatsen 170 in garage + 80 extra op eigen terrein, met nabij gelegen terrein capaciteit tot 1000 l ligging op 5 min van centrum Den Haag l bereikbaarheid per ov bushalte voor de deur l invalidentoegankelijk ja

Leidsestraatweg 57 - 2594 BB Den Haag - 070 304 73 73 - evenementen@louwmanmuseum.nl  - www.louwmanmuseum.nl

Voor meer informatie download onze algemene brochure of onze brochure online evenementen.

Faciliteiten

Invaliden toegankelijk

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Plug & Play aanwezig

Alle zalen

Great Hall

Theater

Museumplein

Toyoda

Ford

Bibliotheek

Crosby

Bentley

Spijker

Voor alle evenementen geldt dat een bezoek aan het museum inbegrepen is. Een aantal zalen zijn standaard al voorzien van audiovisuele middelen en meubilair.

Bezoek website Offerte aanvragen