Amare

Amare is sinds medio 2021 hét nieuwe theater- en congrescentrum van Nederland. Met twee grote theaterzalen en een intiemere zaal biedt Amare een zee aan ruimte voor congressen en evenementen tot wel 2700 bezoekers. Samen met 4 verschillende foyers, 7 vergaderruimtes en de tegenovergelegen Nieuwe Kerk is er een scala aan mogelijkheden voor ieder business...

Amare is sinds medio 2021 hét nieuwe theater- en congrescentrum van Nederland. Met twee grote theaterzalen en een intiemere zaal biedt Amare een zee aan ruimte voor congressen en evenementen tot wel 2700 bezoekers. Samen met 4 verschillende foyers, 7 vergaderruimtes en de tegenovergelegen Nieuwe Kerk is er een scala aan mogelijkheden voor ieder business event. Omgeven door het stadhuis en de ministeries is het ook een ideale locatie voor aan de overheid gerelateerde conferenties.

Optimale Bereikbaarheid

Amare ligt op een perfect te bereiken, centrale locatie in Den Haag. Op steenworp afstand van Den Haag Centraal Station en de snelwegen A12/A4/A44/A13. Via het spoor arriveren en vertrekken er 4-8 treinen per uur naar Schiphol, Amsterdam en Rotterdam. Trams en bussen stoppen er voor de deur. Onder Amare bevindt zich zowel een fietsenstalling met 1500 plekken als een parkeergarage met 700 plekken. In de buurt liggen nog eens 7 parkeergarages.

Meerdaags

In de directe omgeving van Amare vind je vele drie- en viersterren hotels. Comfortabel overnachten gegarandeerd. Amare heeft met een aantal hotels prijs- en kamerafspraken gemaakt om je meerdaagse congres te vervolmaken.

Omgeving

Voor wie na een congres of evenement nog even wil uitwaaien op de Scheveningse Pier: met de tram ben je er binnen enkele haltes. Liever het Meisje met de Parel van Vermeer of de Victory Boogiewoogie van Mondriaan bekijken? Al wandelend of met de fiets ben je er zo.
 

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Visuele middelen aanwezig

Plug & Play aanwezig

Alle zalen

Concertzaal

Danstheater

Vergadercentrum

Kunstenplein

Amare Studio

Podium Danstheater

Foyer 1

Foyer 2

Foyer 3

Nieuwe Kerk

Met meer dan 8 ruimtes onder één dak biedt Amare je de mogelijkheid om groots uit te pakken.

Bezoek website Offerte aanvragen