Grote Kerk

Midden in het historische hart van de Haagse binnenstad vindt u onze iconische evenementenlocatie: de Grote of Sint Jacobskerk. De Grote Kerk fungeert al bijna 40 jaar als unieke evenementenlocatie en kan het decor zijn voor uw congres, diner, expositie, festival, concert of beurs. Een zee aan ruimte De Grote Kerk biedt verschillende ruimtes, faciliteiten...

Midden in het historische hart van de Haagse binnenstad vindt u onze iconische evenementenlocatie: de Grote of Sint Jacobskerk. De Grote Kerk fungeert al bijna 40 jaar als unieke evenementenlocatie en kan het decor zijn voor uw congres, diner, expositie, festival, concert of beurs.

Een zee aan ruimte

De Grote Kerk biedt verschillende ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden om ook van uw evenement een ongekend succes te maken. Maar liefst 2200m2 staat er op deze bijzondere locatie tot uw beschikking. Het authentieke en statige interieur zorgt voor een historische ambiance, het comfort met onder meer vloerverwarming, professionele catering ruimte en modern sanitair is juist geheel van nu. En ondanks dat grootsheid van de kerk haast niet te vangen is, straalt de kerk enorm veel warmte en sfeer uit.  

Unieke ambiance

De Grote Kerk beschikt over diverse ruimtes, waaronder de Kerkzaal en het Hoogkoor. De ruimtes kunnen zowel separaat als in combinatie met elkaar gebruikt worden. De bijzondere sfeer van de kerk is het ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen. Tegen de kerk aan ligt de prachtige Van Assendelftkapel (70 m2). Deze chique ruimte met intieme sfeer is met name geschikt voor kleinere gezelschappen voor onder meer vergaderingen, zakenlunches, bijzondere ontvangsten, presentaties, recepties en diners.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Visuele middelen aanwezig

Plug & Play aanwezig

Alle zalen

Kerkzaal

Hoogkoor

Van Assendelftkapel

De Grote Kerk beschikt over verschillende sfeervolle ruimten. Elk met een eigen uitstraling en karakter, waardoor er altijd een passende mogelijkheid is voor uw bijeenkomst

Bezoek website Offerte aanvragen