Postillion Convention Centre

Congresstad Den Haag is een uniek convention centre rijker!  Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag bedient de gehele MICE-markt, met een sterke focus op associatie en overheidscongressen en corporate events. Met deze unieke fullservice congres- en eventlocatie is Den Haag een mooie venue rijker. Ideaal gelegen naast station Hollands Spoor biedt de locatie meer...

Congresstad Den Haag is een uniek convention centre rijker!

 Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag bedient de gehele MICE-markt, met een sterke focus op associatie en overheidscongressen en corporate events. Met deze unieke fullservice congres- en eventlocatie is Den Haag een mooie venue rijker.

Ideaal gelegen naast station Hollands Spoor biedt de locatie meer dan 4000 m2 aan conference en exhibition space. De flexibel in te delen plenaire zaal voor 1400 personen en 30 subzalen maken het convention centre een unieke aanvulling op het bestaande congreslocatie-aanbod in Den Haag. Vanaf 2024 zijn de 190 hotelkamers klaar voor gebruik!

Den Haag: dé thuisbasis van wereldklasse evenementenlocaties

Dankzij haar kennis- en evenementeninfrastructuur is Den Haag dé thuisbasis van vele unieke en wereldklasse evenementenlocaties. De regeringshoofdstad van Nederland is één van de groenste, meest compacte en meest diverse steden ter wereld. Omgeven door duinen, velden en de zee, heeft Den Haag nog steeds dat intieme gevoel, maar met de infrastructuur van een megastad. Met de opening van Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag komt hier een gloednieuw congrescentrum van wereldklasse bij.

Bereikbaarheid is Key!

Pal naast station Den Haag Hollands Spoor, vlakbij Rotterdam The Hague Airport en op slechts 30 minuten afstand van Amsterdam Airport Schiphol is de locatie perfect geschikt voor zowel nationale als internationale events en congressen van formaat.

  • Zeer goede treinverbinding met St. Pancras International Station London
  • Rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam Airport Schiphol (slechts 30 minuten)
  • 15 taximinuten van Rotterdam The Hague Airport

Flexibel en op maat

De maar liefst zeven meter hoge plenaire zaal van 1400 m2 is geschikt voor congressen, recepties, diners en beurzen en kan volledig naar wens worden ingericht. Direct naast de plenaire zaal bevindt zich de tweede grote zaal van 700 m2 en een exhibition space van 500 m2. Daarnaast beschikt de congreslocatie  over maar liefst 30 subzalen van verschillende groottes. Deze zijn flexibel in te delen, in elke gewenste opstelling en hebben allemaal daglicht.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Invaliden toegankelijk

Geluidsinstallatie aanwezig

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Zaal 1

Zaal 2

Zaal 1 & 2

Zaal 3

Zaal 4

Zaal 3 & 4

Zaal 5

Zaal 6

Zaal 5 & 6

Zaal 7

Zaal 8

Zaal 10

Zaal 11

Zaal 12

Zaal 14

Zaal 15

Zaal 16

Zaal 17

Congres 2

Congres 3

Congres 4

Foyer

Congres 3 + 4