Mauritshuis

Bent u op zoek naar een exclusieve, sfeervolle locatie voor uw receptie, lezing, vergadering, diner, feest of borrel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het Mauritshuis verstaat de kunst van het entertainen. Thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw Op de mooiste locatie van Den Haag, midden in het...

Bent u op zoek naar een exclusieve, sfeervolle locatie voor uw receptie, lezing, vergadering, diner, feest of borrel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het Mauritshuis verstaat de kunst van het entertainen.

Thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw

Op de mooiste locatie van Den Haag, midden in het historische centrum, naast het Binnenhof, ligt het monumentale Mauritshuis met zijn topcollectie Hollandse en Vlaamse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Een vorstelijker ambiance kunt u uw gasten niet bieden. Van kleine gezelschappen vanaf 16 personen, tot grote bijeenkomsten tot 350 gasten. Uiteraard kunt u uw event combineren met een bezoek aan onze bijzondere collectie. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk.

Voorzieningen

Onze zalen zijn voorzien van de modernste technische faciliteiten en gratis Wifi. Onze huiscateraar Sociƫteit de Witte vervult al uw culinaire wensen. En dat alles aan het mooiste Plein van Den Haag, met parkeergarage voor de deur en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Contact

Wilt u meer informatie over onze verschillende mogelijkheden? Of bent u geĆÆnteresseerd in een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact op met Denise Raterink of Paul Schuiling.

Faciliteiten

Catering aanwezig

Geluidsinstallatie aanwezig

Invaliden toegankelijk

Plug & Play aanwezig

Visuele middelen aanwezig

Alle zalen

Gouden Zaal

Nassauzaal

Randstadzaal

Foyer

Galerij Prins Willem V

Kunstwerkplaats

Ontvang uw gasten in stijl in het hart van Den Haag.

Bezoek website Offerte aanvragen