Op deze website vindt u vrijwel alle bijzondere evenementenlocaties in Den Haag. Van monumentale gebouwen met een rijke historie, indrukwekkende musea tot een locatie met uitzicht over heel Nederland. Zo helpen we u direct op weg bij het vinden van een unieke locatie voor uw congres of evenement. Binnen slechts een paar klikken ontvangt u een offerte op maat in de digitale brievenbus. 

Unieke evenementenlocaties in Den Haag

Al onze evenementenlocaties in Den Haag beschikken over de belangrijkste voorwaarden om een onvergetelijk evenement te kunnen organiseren. Denk aan een goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid, de aanwezigheid van een hoogwaardige catering, in-en outdoor mogelijkheden, audio en visuele middelen en toegankelijkheid voor invaliden. Per locatie zijn er diverse zalen voor verschillende doeleinden beschikbaar. Afhankelijk van de bezoekersaantallen tonen we u de geschikte locaties. Als u bij The Hague Venues geen geschikte locatie in Den Haag kan vinden, dan vindt u het nergens.

Succesvol congres of evenement

Honderden klanten en duizenden gasten hebben wij in de afgelopen jaren al welkom mogen heten op onze unieke evenementenlocaties. De recensies zijn lovend en zowel nationale als internationale klanten keren jaarlijks terug. Wellicht mogen we u en uw gasten binnenkort ook verwelkomen!

Vraag een offerte aan